Yleistä

Näiden sivujen tarkoituksena on täydentää huuto.netin palvelujamme. Olemme saaneet lukuisia kyselyitä ja toivomuksia useampien tilauksien tekemisestä, hintojen vertailusta ja itse tuotteiden löytämisen helpottamisesta sekä useamman tilauksen yhteenvedosta ja yhteislaskusta. Näitä sekä muita kehittyneen nettikaupan ominaisuuksia (tilauksen käsittelyn seuraaminen, toivomuslistat, tilaushistoria, tuotehaku jne.) voi käyttää näiden sivujen kautta.

Näiltä sivuilta
Suomeen kannattaa yleensä toimittaa vain pienikokoista ja edullista tavaraa, koska suuremmissa/raskaammissa tuotteissa toimituskulujen osuus kasvaa suhteettoman suureksi ja hinnaltaan kalliimmissa tuotteissa Suomen tulli- ja ALV-käytännöt aiheuttavat lisäkustannuksia. Lisäksi on huomioitava esimerkiksi tietokoneissa ja vastaavissa laitteissa ohjelmisto- ja kieliongelmat (jos Kiinan kieli ei ole sujuvasti hallussa =)).
 
Mikäli sinulla on tarvetta jollekin erikoisemmalle tuotteelle tai esimerkiksi kannettavan tietokoneen tai puhelimen akulle/laturille/näppäimistölle tms.  varaosalle, niin lähetä asiasta viestiä ja selvitämme nopeasti onko tuotteita saatavana ja mihin hintaan. Täällä (Hongkong) on käytännössä saatavana miltei mitä tahansa elektroniikkaa, varaosia, kuorisettejä, konsolipelituotteita (emme toimita pelejä), erikoisiakin johtoja ja kaapeleita, akkuja, latureita, suojakalvoja, urheilutuotteita,  MP3/MP4/MP5 -soittimia, erä- ja retkeilytuotteita, lamppuja, valaisimia, turvakameroita ja muita turvallisuustuotteita jne.
 
Meillä ei ole valtavan isoja tuotevarastoja, mutta voimme silti toimittaa yksittäisiä isompiakin tilauksia. Mikäli tarpeesi on suuri jollekin tuottelle (yleensä  vähintään 10 - 20 kpl samaa tuotetta), niin kannattaa pyytää erillistä tarjousta suoraan sähköpostitse asiakaspalvelustamme.
 
Jos sinulla on kysyttävää, toivomuksia, tuoteideoita tai muuta mielesi päällä, niin ota yhteyttä!
 
Tuotteemme huuto.net -palvelussa:
http://www.huuto.net/hakutulos/sellstyle/K/sellernro/1864288

 

Osta Netista © 2018