Kategoriat

LifeStraw VEDENPUHDISTUSPILLI VEDENPUHDISTAJA iStraw UUSI

LifeStraw VEDENPUHDISTUSPILLI VEDENPUHDISTAJA iStraw UUSI
LifeStraw VEDENPUHDISTUSPILLI VEDENPUHDISTAJA iStraw UUSI LifeStraw VEDENPUHDISTUSPILLI VEDENPUHDISTAJA iStraw UUSI LifeStraw VEDENPUHDISTUSPILLI VEDENPUHDISTAJA iStraw UUSI LifeStraw VEDENPUHDISTUSPILLI VEDENPUHDISTAJA iStraw UUSI
Tuotekoodi: Z938
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 14,99€
Määrä:  
   - TAI -   

UUSI KORKEALAATUINEN VEDENPUHDISTIN HUIPPUEDULLISESTI!

LifeStraw: se puhdistaa veden helposti, edullisesti ja nopeasti. LifeStraw näyttää ihan paksulta pilliltä, mutta sen sisällä on korkealaatuiset suodattimet, jotka poistavat jopa 99,99 % vedessä esiintyvistä bakteereista ja 99,999 % parasiiteista. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että jos tarvitset puhdasta vettä esimerkiksi vaelluksella, niin voit työntää LifeStraw-vedenpuhdistajan suoraan likaiseeen veteen ja saada nopeasti ja turvallisesti sillä puhdasta vettä käyttöösi esimerkiksi purosta, lammikosta, järvestä tai joesta.

Erinomainen tuote mukaan vaelluksille, matkoille, metsästäjille, kalastajille, marjastajille jne. 

LifeStraw on maailmanlaajuisesti palkittu innovaatio joka on helppo käyttää, kulkee näppärästi mukana ja mahdollistaa turvallisen vedensaannin jopa likaisimmista vesistöistä. LifeStraw ei kuitenkaan sisällä mitään kemikaaleja, paristoja tai liikkuvia osia.

LifeStraw on Svetsiläisen Vestergaard yhtiön keksintö vuodelta 2005 ja suunniteltu todella vihamielisiin olosuhteisiin, jossa puhdasta vettä on vaikea tai mahdoton muuten saada. Tuotetta on käytetty vuosien varrella ympäri maailmaa ja erityisesti alueilla, jossa esimerkiksi maanjäristykset, tulvat tai hurrikaanit ovat tuhonneet vedenpuhdistamot sekä Afrikassa, jossa useilla alueilla puhtaan veden saaminen on hyvin vaikeaa. LifeStraw on myös vakiinnuttanut paikkansa ulkona viihtyvien seikkailijoiden ja hätätilanteisiin preppaavien henkilöiden keskuudessa.

Retkeilyyn ja vaeltamiseen
Vain noin 60 gramman painoisena, on LifeStraw kevyin ja helpoin tapa pitää nestetasapaino kunnossa, kun liikutaan olosuhteissa missä puhdas juomavesi ei ole itsestäänselvyys. Olet ehkä kiireinen, vielä 20 km kuljettavana - eikä ole aikaa jäädä siivilöimään järven rantaan - kauhaise juomapulloosi vettä ja voit sitten imeskellä puhdasta vettä suoraan pullostasi samalla kun jatkat matkaa. Jos kulutat vettä esimerkiksi 3 - 4 litraa päivässä, niin LifeStraw kestää käytössäsi vähintään 250 - 300 päivää.

Matkustamiseen
Koska LifeStraw  on niin pieni ja kevyt, voit nakata yhden sellaisen matkalaukkuusi. Voit kanniskella sitä mukana tulevan nyörin avulla vaikka kaulassa tai pitää taskussa kun hengailet sellaisissa maissa, joissa vesi saattaa olla hieman arveluttavaa. Jos olet koskaan ollut ripulissa matkalla, tiedät kuinka tärkeää on puhdas ja bakteereista filtteröity juomavesi.

Tuomionpäivän preppereille
Luonnonmullistusten tai muun johdosta, voi perheesi jäädä ilman puhdasta vettä jota tarvitaan jokapäiväisessä elämässä. LifeStraw on helppokäyttöinen, säilyy kuivassa sisäilmassa 5 vuotta ja sopii täydelliseksi hätävaraksi odottamattomiin tapahtumiin. Yksi pilli jokaiselle asukkaalle on halpa konsti säilyttää mielenrauha.

Käyttö: Työnnä LifeStraw:n suodatinpää suoraan veteen tai kiinnitä pulloon jonka olet juuri täyttänyt, nyt vain imet vettä aivan kuin käyttäisit suurikokoista pilliä. Parilla ensimmäisellä hörpyllä huomaat kuinka pillistä löytyy vastusta ja vesi ei tunnu kulkevan kunnolla, tämä häviää kuitenkin heti kun sisäpuolella oleva suodatinmateriaali on kokonaan kastunut. Kun lopetat juomisen, puhalla ilmaa takaisinpäin muutaman kerran ja ravistele pari kertaa. Tämä poistaa irtonaisen lian ja putkeen jäänneen veden. Sulje korkit tiiviisti ja heitä LifeStraw takaisin reppuun.

Miten se toimii
LifeStraw -vedenpuhdistajan sisällä on erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltuja, onttoja kuituja - ns. ultrafiltteriteknologiaa jota löytyy mm. vedenkäsittelylaitoksista jotka puhdistavat kaupunkien juomaveden. LifeStraw pillin sisältä löytyy suuri määrä tälläisiä filtteröintiin tarkoitettuja kuituja jotka näyttävät ulkoisesti kaikkien pastojen kiistattomalta kuninkaalta, eli spaghettinauhalta, mutta ne ovat kuitenkin todella paljon ohuempia. Jokaisessa kuidussa on halkaisijaltaan 0.1 mikronin kokoisia huokosia - 500-1000 kertaa ohuempia kuin ihmisen hius - ja kun vesi kulkee näiden onttojen kuitujen läpi, vain bakteereista ja loisista vapaa, puhdas juomavesi pääsee kuitujen huokosten läpi. Bakteerit, loiset ja lika eivät täten pääse veden mukana käyttäjän suuhun. Fysiikkaan perustuvassa suodatusprosessissa ei käytetä mitään haitallisia tai vaarallisia kemikaaleja.

LifeStraw -teknologiaa on testattu riippumattomissa olosuhteissa, erinäisissä laboratorio ja tutkimusohjelmissa. Se on sertifioitu ja täyttää kaikki EU direktiivit ja standardit (10/2011 ja 1935/2004) sekä US EPA 1987 Protokollan mukaisen Microbiological Water Purification standardin. Poistaa vedestä muun muassa seuraavia:

Bakteerit:

 • Salmonella
 • Kampylobakteeri
 • Kolibakteeri
 • Kolera
 • Pseudomonas aeruginosa (sauvabakteeri)
 • Shigella, eli punatauti (aiheuttaa ripulitauteja) jne.

Parasiitit eli loiset:

 • Giardia lamblia, suolistoloinen
 • Cryptosporidium parvum, aiheuttaa kryptosporidioosi-tautia
 • Entamoeba histolytica, eli Suoliameba (nam) jne.

LifeStraw -vedenpuhdistin:

 • Vedenpuhdistuspilli, joka puhdistaa veden nopeasti ja ilman kemikaaleja
 • Ei sisällä BPA:ta
 • Poistaa jopa 99,99 % kaikista bakteereista ja 99,999 % kaikista parasiiteista
 • Time Magazine valitsi tuotteen vuoden 2005 parhaaksi innovaatioksi
 • Huomaa, että LifeStraw ei suodata viruksia ja raskasmetalleja eikä se muuta suolavettä suolattomaksi
 • Pystyy suodattamaan jopa 1000 - 4000 litraa vettä elinkaarensa aikana
 • Ei tarvitse paristoja eikä kemikaaleja
 • Vähentää veden sameutta, suodattaa 0.1 mikroniin asti
 • Puhalla käytön jälkeen LifeStraw -putkeen muutaman kerran ilmaa ja ravistele sitä pari kertaa. Tämä auttaa pitämään suodatinta puhtaana ja jatkaa tuotteen käyttöikää
 • Koko noin 20 cm (pituus) ja 3 cm (halkaisija)
 • Paino vain noin 60 g
 • Säilyvyys: 5 vuotta huoneenlämmössä ja kuivissa olosuhteissa
 • Uusi ja käyttämätön tuote

 

Portable Survival Water Purifier Filter Straw Outdoor Emergency Camping Tool Hot

* Uses 0.01um ultra filtration membrane cartridge, remove 99.999% harmful bacteria like colibacillus, legionella, salmonella
* Keep your water safe
* Back flush design, regularly blow air through this tool after drinking to keep the filters clean and to prevent them from clogging
* Physical filtration, no any chemical inside
* Can be connected with water bag or bottles, it is convenient for many people
* Portable design with metal buckle that is good enough for using and carrying when travel or outdoor survival
 
Survival Water Purifier
Material: ABS + PP
Features: Portable, No Battery Needed, Hanging Buckle
Diameter: 3cm/1.18", Length: 19.5cm/7.68" (Approx.)
 
Notes: It is normal with froth coming with the filtered water at first time, because the cartridge is dry, you need to try for several times to sip the water out. Because of the 0.01um ultra filtration membrane cartridge, it is better filter the clean water than the cloudy water. Otherwise the cartridge is easy to be blocked.
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.
 
Package Includes: 1 x Survival Water Purifier

Kuvat tuotteesta ovat vain malliksi eli toimitettava tuote voi olla esimerkiksi muotoilultaan hieman erilainen toimituserästa ja tehtaan tuotepäivityksistä riippuen.

++++++++++++

Tullaus- ja hintatakuu: Annamme tämän tuotteen kohdalla takuun sen toimittamisesta Suomeen ilman tulli- ja veromaksuja. Vastaamme siis tarvittaessa tuotteen tai tuotteiden tullamisesta ja mahdollisista lisämaksuista 100% puolestasi!! Tilatessasi tuotteen tai tuotteita voit siis olla varma, että hinta on täsmälleen se mitä näillä sivuilla näet eikä sinulle tule mitään lisäkuluja tullimaksujen tai verojen muodossa!
Osta Netista © 2018