Kategoriat

AUTON UMPIOIDEN HIONTA KIILLOTUS PINNOITUS SETTI 9H

AUTON UMPIOIDEN HIONTA KIILLOTUS PINNOITUS SETTI 9H
Tuotekoodi: Z943
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 14,99€
Määrä:  
   - TAI -   

UUSI KORKEALAATUINEN AJOVALOJEN HIONTA- JA KESTOPINNOITESETTI SUPEREDULLISESTI!

Tämä on täydellinen setti ajovalojen hiomiseen ja pinnoittamiseen.

Ajovalojen muoviset umpiot kärsivät vuodenajoista ja hiekkateillä ajamisesta. Jos sinun pyöräsi / autosi valot ovat himmentyneet ja naarmuiset, niin tällä setillä onnistuu niiden kiillotus ja suojaus! Sumentuneista ajovaloista voidaan saada uuden veroiset hionnan avulla.

Suurin osa pyöristä ja autoista on varustettu muovisista (polykarbonaatista) valmistetuista ajovaloumpioista, jotka sumentuvat ja kellastuvat käytössä vuosien kuluessa. Valojen kulumiseen vaikuttavat muun muassa sääolot, auringonvalo, hapettuminen, lika ja kemikaalit. 

Sumentuneet ajovalot ovat turvallisuusriski, sillä ne vähentävät näkyvyyttä muille tiellä liikkujille ja sumentavat valon kirkkautta erityisesti yöaikaan ja sateisella säällä. Ajovalojen hionta on edullinen keino palauttaa ajovalojen kirkkaus ilman koko valon vaihtamista. Ajoneuvojen muoviset valoumpiot voidaan hioa useita kertoja.

Keraaminen pinnoite autoon perustuu keraamisiin molekyyliyhdistelmiin ja nanoteknologiaan. Pinnoitteita käytetään autoissa, meri- ja lentoliikenteessä sekä rakentamisen, teollisuuden ja kotitalouksien erilaisissa tarpeissa. Näissä keraamisissa pinnoitteissa on 9H kovuus ja ne muodostavat pysyvän nanokeraamisen pinnoite. Sen ominaisuuksiin kuuluvat hydrofobinen pinta, naarmuuntumisen suoja, kemikaalikestävyys, UV-suoja ja korkea lämmönkestävyys jopa 750 asteseen.

Keraaminen kestopinnoite sopii autoille, moottoripyörille, matkailuautoille, rekoille jne. 9H-käsittely voidaan suorittaa monikerrostetusti (useita erillisiä kerroksia pinnoitetta), jolloin pinnoitteen paksuus ja kovuus kasvaa antaen vieläkin paremman suojan.

Keraaminen pinnoite on erinomainen suojausmenetelmä kaikkia ympäristövaikutuksia vastaan. Pinnoitteen ainutlaatuinen teknologia mahdollistaa naarmuuntumista huomattavasti vähentävän erittäin kovan (9H) keraamisen kerroksen muodostumisen, joka suojaa ajovalojen pintaa myös linnunjätöksiltä, happosateilta ja UV-säteilyltä. Keraaminen nanopinnoite hylkii myös vettä, öljyjä ja suojaa kemikaaleja vastaan. Hionta ja pinnoite tekevät ajovalojen pinnasta kirkkaan ja hyvännäköisen. Lisäksi valot on paljon helpompi pestä kuin ennen. Pinnoitteella on saavutettavissa jopa usean vuoden kestävä suoja.

- Täydellinen hionta- ja kestopinnoitesetti (riittää hyvin 2 - 3 auton valoihin tai monikerroksiseen käsittelyyn yhteen autoon)

- Uusi ja käyttämätön tuotesetti


 

10ML 9H Hardness Car Headlight Restoration Kit Repair Liquid Polishing Coat Repair Agent Scratches Oxidation

- 100% Brand new and high quality
- Headlamp Brightener, Restores Clarity
- Increase visibility and safety
- Improves Appearance and  Increase Value
- No Additional tools required and no offensive smells

Application Instructions:
Preparation:
Protect trim and painted surfaces around the headlight lens with Broad Adhesive tape.
Clean the headlamp surface with water, then waiting for completely dry

Sandpaper Polished:
Use No.1 Sandpaper to polish, so that the yellow surface is removed
Use No.2 Sandpaper to polish, so that Rough surface smooth
Use No.3 Sandpaper to polish, so that the surface of the mirror effect
Clean the headlamp surface, waiting for completely dry

Final Steps:
Wrap the dust-free paper over coating sponge
Put the headlight repair liquid on the paper
Apply in a crisscross pattern to a depth
Remove the masking tape surrouding the lens
After Polishing: After all these procedures, the protective coating is created on the headlight surface lasting for 1 - 3 years to protect from turning yellow again.

Warning:
Keep out of reach of children
Avoid eye contact. Do not get on skin or clothing.
Avoid breathing of vapors. Use only with adequate ventilation.
Do not swallow it.
Wash thoroughly after handling. Close container after each use.

Package Included:
1 x No.1 Sandpaper
1 x No.2 Sandpaper
1 x No.3 Sandpaper
1 x Sponge
1 x Headlight Repair Liquid
1 x Broad Adhesive tape
2 x Dust-free Paper

 Suosittelemme että käytät työstäessäsi suojalaseja sekä lateksihanskoja tai nitriittihanskoja / Toimitetaan ilman jälleenmyyntipakkausta

++++++++++++

Tullaus- ja hintatakuu: Annamme tämän tuotteen kohdalla takuun sen toimittamisesta Suomeen ilman tulli- ja veromaksuja. Vastaamme siis tarvittaessa tuotteen tai tuotteiden tullamisesta ja mahdollisista lisämaksuista 100% puolestasi!! Tilatessasi tuotteen tai tuotteita voit siis olla varma, että hinta on täsmälleen se mitä näillä sivuilla näet eikä sinulle tule mitään lisäkuluja tullimaksujen tai verojen muodossa!

 

Osta Netista © 2018