Kategoriat

TUULILASIN NANOPINNOITE KESTOPINNOITE LASIPINNOITE

TUULILASIN NANOPINNOITE KESTOPINNOITE LASIPINNOITE
Tuotekoodi: Z946
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 11,99€
Määrä:  
   - TAI -   

Korkealaatuinen lasien keraaminen nanopinnoite superedullisesti!

Mihin pinnoitteen toiminta perustuu? Pinnoitteen toiminta perustuu pintajännityksen ja kitkan alenemiseen. Kun pintajännitys laskee riittävän alas, pinta hylkii erinomaisesti vettä ja likaa. Kun tuulilasi on pinnoitettu, pyyhkijöitä ei maantienopeuksissa tarvitse juuri käyttää. Vesi alkaa siirtymään lasilta pois jo 40 km/h nopeuksissa ilmavirran vaikutuksesta.

Mitä hyötyä pinnoitteesta on? Pinnoite on merkittävä liikenneturvallisuutta lisäävä tekijä. Jo itsessään likainen ja naarmuuntunut tuulilasi heikentää näkyvyyttä huomattavasti. Pinnoitteilla saadaan lasi pysymään pitempään puhtaana. Lisäksi pinnoitteet täyttävät myös mikroskooppiset naarmut tuulilasista jolloin pinnasta tulee aiempaa kirkkaampi. Suurempia kiveniskuja aine ei kuitenkaan paikkaa.

Pinnoitteella säästetään huomattavasti pyyhkijänsulkia sekä tuulilasinpesuaineita ja kemikaaleja, jotka rasittavat niin luontoa kuin myös auton pintaa.

Laita auton lasi- ja peilipinnoille sadesuojaksi nanopinnoite ja paranna huomattavasti näkyvyyttä, pinnan kestävyyttä kiveniskemiä vastaan ja turvallisuutta. Superkestävä pinnoite kestää käytössä jopa yli kaksi vuotta.

Pinnoitekäsittely suojaa autosi tuulilasia, ikkunoita ja peilejä ja pitää ne puhtaina ja tahrattomina pitkään. Lasinpinnoite tekee tuulilasin erittäin liukkaaksi ja estää vesipisaroiden, pölyn, roskien, hyönteisten ja lian tarttumista lasin pintaan.

Turvallinen ajo, kirkas näkyvyys ja helppo puhdistettavuus – käsittelyn jälkeen autossasi on todelliset high-tech-ikkunat.

Muut autoilijat katsovat autoasi hämmästyneinä, kun ohitat heidät tuulilasinpyyhkijöitä käyttämättä. Vesipisarat valuvat pois jättämättä tuulilasiisi mitään jälkiä – kuka enää tarvitsee tuulilasinpyyhkijöitä? Tämä vedenkestäviä kaikkia vahoja parempi keraaminen nanopinnoite on uusinta tekniikkaa parhaimmillaan!

Sinä ja matkustajasi olette turvassa, kun liikutte olosuhteissa, joissa näkyvyys ei ole paras mahdollinen. Pinnoitteen näkyvyyttä parantava vaikutus on helppo huomata esimerkiksi sateessa jo 40 km/h nopeudesta alkaen. Auton ikkunat ja peilit pysyvät puhtaina ympäriltä roiskuvasta liasta ja kurasta huolimatta.

Lasipinnoitus on havaittu erinomaiseksi autojen, pakettiautojen, traktoreiden, työkoneiden ja rekkojen lisäksi myös veneissä.

Kuinka lasinkäsittely tehdään?

  • Tuulilasin ja muiden lasipintojen käsittelysta keraamisella pinnoitteella löytyy erinomaisia videioita esimerkiksi Youtubesta
  • Pinnalla ei saa olla yhtään pölyä, likaa, öljyä eikä vettä. Mitä puhtaampi tuulilasi on ennen pinnoitusta, niin sitä parempi on nanopinnoitteen kesto ja teho
  • Käsittely tulee tehdä varjossa (ja mielellään sisätiloissa)
  • Täysi kovettumisaika on 24 tuntia

9H kovuuksinen nanopinnoite kestää myös talven pakkasissa ja lisäksi se helpottaa tuulilasin puhdistusta talvella. Katso video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=_Dy5LHnjEKc

Laiskan automiehen on mahdollista käyttää pinnoitetta myös suoraan auton tuulilasipesuveteen lisättynä suhteessa 1/100, mutta näin suoritettu ns. kevytpinnoitus ei läheskään yhtä tehokas ja kestävä kuin muuten manuaalisesti ja huolellisesti suoritettuna tehty pinnoite.

- Määrä: 30 ml

- Kovuusluokka 9H

- Uusi ja käyttämätön tuote


Car Windshield Liquid Ceramic Coat Super Hydrophobic Glass Coating Cleaning 9H 30ml
1. With the hardness of super hydrophobic glass coating
2. The sacrificial coated on the surface can be used as a coat of the barrier
3. Super corrosion resistance
4. Reduce the amount of wipers and improve the effectiveness of wipers
5. The rainwater will slide out quickly under the action of the protective layer, with super-hydrophobic self-cleaning function

Specification:
1. Type: Car liquid ceramic coat
2. Material: Polysiloxane and other Nano materials
3. Hardness: 9H hardness
4. Durability: up to 3 - 5 years
5. Coating Thickness: about 30um
6. Gloss: shiny as a mirror with excellent high gloss
7. Anti-corrosion: PH tolerance: PH2-12
8. Heat Resistance: Up to 760 degree
9. Size: 30 ml

Package content: 1 x Liquid Ceramic Coat bottle 30ml

Toimitetaan ilman jälleenmyyntipakkausta. Pullon väri ja/tai painatukset voivat vaihdella toimtuserittäin ja tehtaan tuotepäivityksistä riippuen.

++++++++++++

Tullaus- ja hintatakuu: Annamme tämän tuotteen kohdalla takuun sen toimittamisesta Suomeen ilman tulli- ja veromaksuja. Vastaamme siis tarvittaessa tuotteen tai tuotteiden tullamisesta ja mahdollisista lisämaksuista 100% puolestasi!! Tilatessasi tuotteen tai tuotteita voit siis olla varma, että hinta on täsmälleen se mitä näillä sivuilla näet eikä sinulle tule mitään lisäkuluja tullimaksujen tai verojen muodossa!

 

Osta Netista © 2018