Kategoriat

LED OTSALAMPPU CREE 2000LM XM-L T6 + LATURI

LED OTSALAMPPU CREE 2000LM XM-L T6 + LATURI
LED OTSALAMPPU CREE 2000LM XM-L T6 + LATURI LED OTSALAMPPU CREE 2000LM XM-L T6 + LATURI LED OTSALAMPPU CREE 2000LM XM-L T6 + LATURI LED OTSALAMPPU CREE 2000LM XM-L T6 + LATURI LED OTSALAMPPU CREE 2000LM XM-L T6 + LATURI
Valmistaja: Cree
Tuotekoodi: W013
Saatavuus: Varastossa
Hinta: 30,91€ 16,99€
Määrä:  
   - TAI -   
Supertehokas säänkestävä 2000 Lumenen CREE XML T6 LED -otsalamppusetti edullisesti!
 
Upea ultratehokas LED-otsalamppu, jossa jopa 2000 lumenen kirkas valkoinen valo (tehtaan ilmoittama maksimiarvo). Lampun runko on valmistettu ruostumattomasta alumiiniseoksesta ja se on sadevesisuojattu. Toimii kahdella 18650 -akkuparistolla (ei sisälly hintaan). Ledi on CREE:n valmistama, superkirkas ja sen arvioitu käyttöikä on jopa yli 100 000 tuntia. Kestoaika vastaa yli 44 vuotta 6 tunnin päivittäistä käyttöä. Led -polttimon etuina ovat pieni virrankulutus, kestävyys ja kirkkaus.
 
Lampussa on kolme valon säätöasentoa: täysi, puoliteho ja välkkyminen. Lamppu on niin tehokas että useimpiin tehtäviin puolitehokin on jo riittävä. 3 kk tehdastakuu.
 
Yksi tilaus sisältää:
 • Huippuluokan säänkestävä Cree LED -otsalampun
 • Vapaasti säädettävät hihnat otsakiinnitystä varten
 • Verkkovirtalaturin (+ tarvittaessa EU-pistokeadapteri. EU-pistokeadapterin lähetämme automaattisesti, jos verkkovirtalaturi on varustettu jollain muulla kuin suomeen sopivalla seinäpistokkeella)
 
CREE XM-L T6 LED 2000lm Flashlight Head Lamp Rechargeable 3 Mode + AC Charger
 
100% brand new set! CREE XM-L T6 LED Adjustable Focus headlight is Made of high quality aluminum alloy, this headlight is sturdy and durable enough for long time daily using. Lamp base: CREE, high power XM-L T6 LED. With a lifespan of up to 100,000 hours, no need to consider replacing the cap for the whole life.
 
Employing highly efficient booster circuit gives it the abilities of working under wide voltage range and utilizing batteries in the largest extent
 • Aluminum alloy casing and reflector
 • Waterproof (but not for diving / don't put it into water long time)
 • Super Bright, blinding Effect
 • 3 Modes: High / Medium / Strobe
 • Bulb: CREE XM-L T6 LED
 • Max. output: 2000 lumens
 • Power by: 2 x 18650 3.7V Battery (not included)
Order Content :
 • 1 x CREE XM-L T6 LED Headlight
 • 1 x 18650 Battery AC Charger (+ EU-plug adapter)
Kolmea eri lamppumallia. Toimitamme sitä mallia ja väriä mitä on saatavana tilaushetkellä. Otsalamppusetti ja tarvittaessa EU-pistokeadapteri toimitetaan omissa erillisissä paketeissaan, jos se on varastointi- ja pakkausteknisistä syistä tarpeellista.
++++++++++++
 
Tullaus- ja hintatakuu: Annamme tämän tuotteen kohdalla takuun sen toimittamisesta Suomeen ilman tulli- ja veromaksuja. Vastaamme siis tarvittaessa tuotteen tai tuotteiden tullamisesta ja mahdollisista lisämaksuista 100% puolestasi!! Tilatessasi tuotteen tai tuotteita voit siis olla varma, että hinta on täsmälleen se mitä näillä sivuilla näet eikä sinulle tule mitään lisäkuluja tullimaksujen tai verojen muodossa!

 

Osta Netista © 2018